Taalopleiding voor particulieren

Groep of individueel

Spreek af met enkele vrienden om samen op een gezellige manier een taal te leren. 
Of heeft u liever snel resultaat
Intensief en individueel gaat u met rasse schreden vooruit.  

Scholieren of studenten

Heeft u moeilijkheden met uw taalcursussen op school?  Kom op regelmatige basis bij Opta oefenen en met een bijkomende training onder begeleiding lukt het u wel!

 

→ Groepscursus

U deelt de kosten van de cursus door het aantal deelnemers.  Een groepscursus voor particulieren wordt op aanvraag georganiseerd. We starten dergelijke groep vanaf 3 personen (maximum 8).

Er zijn talrijke mogelijkheden zoals bv. een intensieve opfrissingscursus in juni als voorbereiding op een vakantie, een conversatiegroepje, een extra sessie in september.... . 

Spreek af met vrienden, familie of collega's om samen een groepje te vormen.  Opta zorgt voor de praktische uitwerking volgens uw wensen. De inhoud bepalen we samen met u. 

→ Individueel of duo

Wanneer u op uw eigen tempo of binnen uw eigen mogelijkheden een taaltraining wenst te volgen dan bieden wij u graag een individuele cursus aan. Zelfs met een bijkomende deelnemer blijft de interactiviteit nog optimaal en de kosten worden gedrukt. Een privéles hoeft dus zeker niet duur te zijn.

Net zoals al onze formules kunnen deze lessen gespreid of intensief gevolgd worden bv. tijdens een taalbad van 1 week. U neemt dan samen met de docent de lunch en spreekt een ganse dag de gewenste taal.  

→ Studenten of scholieren

Wij helpen graag op basis van het schoolmateriaal om de resultaten te verbeteren, als voorbereiding op het examen of als begeleiding bij een vakantietaak.  We beperken deze lessen tot 1 of 2 uren per week en werken met een minimumpakket van 10 uren.  De student krijgt extra oefeningen om thuis te maken.